Over falkom

 MMK HR

Vakmannen

werken dagelijks aan vakmanschap

Falkom is gespecialiseerd in de productie van takel- en bergingsmateriaal in de lichte, midden en zware klasse. Dit doen we al meer dan 30 jaar door heel Europa. Onze mensen zijn continu op zoek naar ‘The best recovery truck for you’. Ontdek onze verschillende maatwerk bergingsvoertuigen.

Van een ontwerp tot een compleet bergingsvoertuig

Bij het realiseren van op maat gewenste bergingsvoertuigen hechten we als Falkom waarde aan onze visie en missie.

Een echte Falkom’er herkent u aan

  1. Klantgerichtheid: dit laat zich kenmerken in ontzorging van A tot Z.
  2. Solide: altijd op zoek naar de best mogelijke oplossing voor uw situatie.
  3. Daadkracht: verbeteren blijft niet bij denken. Waar een wil is, is een weg.
  4. Innovatief karakter: omdat we het beste willen voor onze klanten, zoeken we voortdurend naar verbetermogelijkheden.

Visie en missie

De organisatie stelt zich tot doel om voor iedere klant het beste bergingsvoertuig te bouwen die functioneel is om iedere bergingsklus te klaren in alle omstandigheden. Dit doen wij door betrouwbare, functionele en mooie takelwagens te bouwen voor de klant en zijn chauffeur.

The best recovery truck for you

The best recovery truck for you. Dat is de missie van Falkom. Dit betekent dat Falkom niet alleen de beste takelwagens bouwt, maar deze ook op maat bouwt met alle wensen van de klant.

DSC0

Waarom Falkom

Maatwerk

Echt luisteren naar klanten en op basis daarvan doordachte bergingsoplossingen leveren. Klantspecifiek en een echte blikvanger.

01

A-kwaliteit

Onze medewerkers bezitten kennis van de nieuwste technologieën en geven daarmee goed advies. De voertuigen zijn geschikt waarvoor het bedoeld is, functioneren goed en gaan niet zomaar kapot door het gebruik van de beste materialen.

02

Innovatief

Slimme oplossingen ontwikkelen zonder het wiel opnieuw uit te vinden. Speciale maatwerk vragen zijn de standaard en gaan wij niet uit de weg.

03

Van A-Z ontzorgen

Van engineering en productie tot het leveren van accessoires. Snel problemen oplossen dankzij onderhoud van uw bergingsvoertuig. Wij staan naast u en gaan samen voor het beste bergingsvoertuig.

04